Happy Birthday Lancaster!

fullbeauty




40 éves lett és a napfényvédelem páratlan szakértője a Lancaster. A kultikus márka mindazokhoz szól, akik úgy tekintenek a napra, mint az élet kimeríthetetlen forrására. Napfényvédő termékeik szigorúan a biztonságos napozás mellett tették le a voksukat, és az elmúlt tíz évben a védelem mellett, a márka képes már arra is, hogy ott biztosítson védelmet és ott aktiválja a megújulást, ahol minden elkezdődik, a sejtek DNS-ében.



Gazdag balzsam, extra finom krém, selyemszerű lotion, permet, száraz olaj: textúrák és alkalmazások széles választéka hogy minden kívánságunk teljesüljön, akik nem mondanak le a napozás öröméről. És ami még különlegesség, hogy nem csak a napimádó nőkre gondoltak, hanem a Sun Man és a Sun Sport bevezetésével a Lancaster megoldást alkotott a férfiak és a sportolók speciális igényeire is.


 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr902729113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...