Angyali érintés a bőrünknek

fullbeauty

 

 
A L'Occitane termékeknél bizonyára megszoktátok már, hogy mindig a természetből merítik az ihletüket, hogy bőrünket még szebbé varázsolják. Így történt ez most is, mikor felfedezték, hogy a folyópartokon található Angelika, tudományos nevén Angyalgyökér, egy rendkívül különleges növény, melynek gyökerében sok-sok víz található, s ez igen jól alkalmazható a bőr hidratálására.
 
 
A kutatóknak sikerült a növény gyökeréből,- a kozmetika történetében először- vizet, és olajesszenciát nyerni, majd ezt egy hatóanyagban egyesíteni.
Az egyesülés annyira jól sikerült, hogy gyorsan el is készült egy komplett termékcsalád, mely tökéletesen alkalmas a bőr "vízcsatornáinak" erőteljesebb aktivizálására, az olajesszencia pedig pajzsként működő védelem a szabadgyökök romboló hatására.
Ebből a fantasztikus, organikus angyalgyökér kivonatból készült számunkra: hidratáló krém, testápoló, vitalitást megőrző arc fluid, szemkörnyékápoló a puffadtság, a ráncok és a sötét karikák ellen, és arctonik is!
Ha szeretnéd érezni és kipróbálni az angyalgyökér mágikus erejét, és hihetetlen hidratáló hatását, áprilistól megvásárolhatod a L'Occitane üzleteiben!
 
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr222723034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamba 2011.03.09. 16:52:59

Szia!
Hol lehet erről többet megtudni?:)Sehol nem találom a neten.

hahóancsa 2011.03.10. 11:36:11

@mamba: Szia! A fullbeautyblog@gmail.com-on nyugodtan kérdezzél a termékekkel kapcsolatosan, a sajtóanyagból válaszolok szívesen.A termékek áprilistól lesznek kaphatóak az üzletekben!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...