Virágok melyek sohasem hervadnak el...

fullbeauty

 

 
Az Imortelle virág sohasem hervad el. A Bellis perennis pedig a fény virága. E két virág ötvözésével, a L'Occitane Brightening termékcsaládja két új taggal bővült ki.
Az Instant Exfoliator Brightening egy világositó arcradír, mely simábbá és egyenletes színűvé varázsolja a bőrünket. Tiszta Imortelle olajesszenciát tartalmaz, amely a feszességet és a simaságot segíti elő. A  bőr világosodásért pedig a Bellis perennis kivonata vállal garanciát. Vízzel érintkezve, a szemcsés gél krémmé változik.
A Mouisture Mask Brightening, egy különleges arcmaszk, mely azonnal, és mélyen hidratál. Tápláló fügekivonatot kevertek bele, ezért érezzük azonnal a hidratáltságot. A mikrokapszulákba zárt organikus Imortelle esszencia ránctalanít, feszesít, és az örökzöldekből kinyert növényi sav pedig szintén hozzájárul, hogy bőrünk régi fényében pompázzon!
Aki szereti az Imortelle Brightening család szépítő erejét, most sem fog csalódni, és egy igazi szépség-és masszázs rituáléban érezheti magát az új családtagokkal!
 
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr12701984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...