A szép bőr minden Nőnek jár!

fullbeauty

 

Tudtad, hogy az a tény, hogy bőrünk meddig marad fiatalosan feszes és rugalmas, már génjeinkben, sejtjeink legmélyén kódolva van?
És ahogy telnek az évek, néhány gén inaktívvá, vagy éppen túlzottan aktívvá válhat, aminek tulajdonképpen egyenes következménye lesz, hogy a bőr folyamatosan veszít feszességéből, ráncossá válik és elveszíti optimális külsejét.
A Lancôme kutatólaboratóriuma összehasonlítva a fiatal és az érett bőrt, -10 év kutatómunka eredményeként- arra a hasznos és áttörő következtetésre jutott, hogy a fiatal bőr felszínén a fehérjék egy bizonyos családjának állandó termelődése, és kiválasztódása figyelhető meg. Vagyis a fehérjék a felelősek bőrünk tömörségéért, rugalmasságáért, erősségéért, egyszerűen a bőrünk külső megjelenéséért. Az idő múlásával azonban a fehérjetermelődés felborul.
 
És itt következik be a Lancôme forradalmian új kutatásának eredménye: miszerint a géneket újra kell aktiválni, az ellustult fiatalságproteinek termelődését pedig stimulálni kell. A Génifique Fiatalság Aktiváló koncentrátum a kozmetikai ipar igazi áttörése, olyan arcápoló, amely mindössze 7 nap alatt egyenletes tónusúvá, bársonyos tapintásúvá, feszessé és hidratálttá varázsolja arcbőrünket.
Cseppenként a bőr élettel telik meg, mintha belülről sugározna, úgy ragyog a fiatalságtól. A Genifique rendszeres használatával, a fiatal bőrre jellemző fehérje tartalom újra megjelenik a bőr felszínén.
Két különleges hatóanyagot tartalmaz: az egyik különleges hatóanyag a Bio-Lysat, melyet a Bifidobaktérium nyers kivonatából nyertek, ezek stimulálják a géneket, a másik a Phytosphingosine, amely a fehérjeszintézis visszaállításáért felelős és képes imitálni a lipideket.
 
 
A Génifique Fiatalság Aktiváló koncentrátum áttetsző textúrája merőben eltér a hagyományostól. A felvitel után azonnal beburkolja a bőrt és felszívódik, hogy hatékonyságát a bőr mélyén fejtse ki. Használjuk a szépségápolási rituálénk első lépéseként, a szokásos szérumok vagy arcápolónk előtt.
A Génifique Fiatalság Aktiváló könnyed, finom esszenciája, egyedülálló élmény az érzékszerveknek, minden korosztály számára.
Ha a terméket a Westend City Centerben található Lancôme Szépségszigeten vásárolod meg, a Lancôme szépségtanácsadói egy személyre szóló bőrdiagnózist is készítenek számodra!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr562694257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...