Aromás testápolás otthon!

fullbeauty

 
A tél mindannyiunk bőrét komoly próbára teszi. Szárazság, húzódó, feszülő érzet, állandó viszketés. Ugye ismerős tünetek? Komoly kihívást jelent kiválasztani a megfelelő testápolót, ami minden szempontból megfelelő a bőrtípusunknak.
 
 
A Decleor Systeme Corps számomra több szempontból is az idei tél befutó terméke lett. A testápoló azon kívül, hogy hidratál, feszesít, 100%-osan tiszta illóolajokat is tartalmaz, ami azért nagyszerű, mert miután felkentem, azt éreztem, mintha egy aromaterápiás kezelésen vettem volna részt. Kiváló vízmegtartó hatása miatt, még órák múlva is puhának, és nem utolsó sorban illatosnak éreztem bőrömet. És ami a legfontosabb, nem maradt olajos, zsíros utóérzete a bőrömnek. Egyszerűen imádom, és főleg mindenkinek ajánlom! 
 
 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr552690508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...