Mennyire vagy már feszes?

fullbeauty

 

Remélem, hogy még nem dobtad be a "törülközőt", és lelkesen jársz le az edzőterembe, vagy otthon kiabálod Rubint Rékával, hogy "most ne hagyd abba"! Egy a lényeg: mozogj, mozogj, és légy újra feszes hasú! Ajánlanék a kitartásod mellé azonban egy kis segítséget is, melynek a bőröd is örülni fog! A termék neve nem más, mint: Celluli Laser Size Code a Biotherm-től.



Mielőtt elkezdenénk használni a terméket, tartsunk egy kis "hasdiagnózis"-t, és derítsük ki, miért is pont erre a testtájékra rakódik le a zsír leggyorsabban.
Az első csoportba tartoznak a genetikai tényezők, a mozgáshiány, és a rossz táplálkozási szokások, illetve a hormonális tényezők. A második ok, hogy a leglassúbb sejtek a zsírsejtek a szervezetünkben, ők mozdulnak meg legutoljára. A harmadik tényező az életkor, ami ellen ugye a legnehezebb harcolni...
Szóval, van ok itt bőven, de feladni nem ér, mert a kutatók is keményen dolgoznak azon, hogy visszanyerjük hőn áhított vonalainkat. A Biotherm kutatócsoportja megtalálta nekünk az Adiposveltyl hatóanyagot, ami felveszi a harcot a génekkel, hozzájárul a szervezet zsírlebontó tevékenységének újraaktiválásához, és felveszi a harcot a bőr tónusának és feszességének visszaszerzéséért.



Személy szerint máris imádom a terméket, amit márciustól meg is vásárolhatunk a kiemelt parfümériákban.
12.900,-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr202674959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Níria 2011.02.24. 22:25:56

Réka kiabálása néha tényleg plusz erőt ad a program végéig:)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...