Bohém elegancia és enyhe pír

fullbeauty


 
Yves Saint Laurent számára a tavasz, az üde színek, és a könnyű bársonyos textúrák évszaka. Stefano Pilati tavaszi kollekciós ruháihoz hasonlóan, az YSL nő arca a rózsaszín különböző árnyalataiban ragyog. A nő bohém eleganciájával, és ártatlan külsejével szinte megbabonázza a világot. Megjelenése magában hordozza a szabadságot, a letisztult eleganciát és az ártatlanságot. A csábítás - tavaszi kollekció révén - azonban mégis ott bujkál a ruhákban és a sminkben is egyaránt. A pink és a rózsaszín legkülönbözőbb variációi buja ártatlanságot, és csókokat idéznek.
 

 
A Rose pastel highlighter paletta egy tökéletes és nélkülözhetetlen kiegészítője a tavasznak. Egy igazi couture darab, hiszen ihletője YSL St .Tropez táskája volt. A szabadságot és a fiatalságot szimbolizálja, üdévé és ragyogóvá varázsolja az arcot és a szemet egyaránt. A termék csomagolása is rendkívül egyedi, hiszen a paletta, a St.Tropez táska kicsinyített bőr másában lapul meg.
 

 
A Créme de Blush  krémes arcpirosító könnyedén és egyszerűen alkalmazható. Kihangsúlyozza az orcákat, és természetes megjelenést biztosít. Végtelenül bársonyos textúrája lágy hatást garantál.
 

 
A Bohemian Chic ötrészes szemhéjpúder paletta szélsőséges, ám gyönyörű  színeivel rászolgált a nevére: lágy alma zöld, szatén pink, csokoládé barna, világos ibolya lila, és végezetül egy mély indigó kék. A színek kontrasztosak ám mégis tökéletesen kombinálhatóak.
 

 
A kollekció koronájaként a három gyönyörű rúzs kerül fel.
 

 
Ha a kollekció bármelyikébe beleszerettél, már meg is vásárolhatod őket a kiemelt parfümériákban.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr52675746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dina1982 2011.02.21. 13:18:32

Gyönyörűek ezek a sminkek!Sokkal természetesebbek,mint az erősebb hatásúak!

Níria 2011.02.24. 22:30:18

Ezzel a fenti pirosítóval igazi baba arcot lehet csinálni.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...