Pupa Very Vintage

fullbeauty

 
Megérkezett a tavasz végre a Pupához is! A kollekció múzsaként az '50-es évek ikonikus szépségeit hívta segítségül, mint például Grace Kelly, Audrey Hepburn, vagy Jackie Kennedy. Napjainkban azt hiszem Kate Perry képviselné ezt a kifejezetten "pin-up" stílust, ami az önfeledt és nőiességével teljesen elégedett hölgyeknek szól. Nekem igazán "bejön".
 
 
A kollekciót selymes és gyöngyházfényű szemhéjduók, csillogó szájfényhatású rúzsok: fukszia, korall, és natur rózsaszín, kétkomponensű barack és pink tónusú arcpirosítók, na és persze ehhez tökéletesen harmonizáló körömlakkok alkotják. Ne feledkezzünk meg az extra fekete szemhéjtusról sem, ami ennek a korszaknak szinte a védjegyévé vált. Ha kedveled a pöttyöset, a matróz stílust, a lófarkat, és az ultra nőies ruhákat, ez a kollekció csak rád vár!
Megvásárolhatod a Marionnaud üzleteiben, de siess, mert limitált kiadás!
 
 
És végezetül egy kis backstage...
 
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr232667055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...