Pillangók szárnyán...

fullbeauty

 

 
Greenpeace, disco-őrület, flower power, szabadságérzet, na és persze sok-sok pillangó. Aaron De Mey, a Lancôme művészeti vezetője, így álmodta meg nekünk 2011- ben Ultra Lavande tavaszi sminkkollekcióját, amelyben a környezetbarát formulák, és a tündöklően varázslatos színek tökéletes harmóniát alkotnak.
 
 
Az Ombre Absolue Minerale szempéjpúder palettája, ásványi formulájával, finom textúrájával, tökéletes ragyogást, és megbízható tartósságot garantál.
 

A kollekció ásványi pirosítóját -La Rose Butterfly- a '70-es évek két alapmotívuma: a pillangó és a csokornyakkendő díszíti. Három árnyalata: a pink, a beige, és a levendula ad különleges ragyogást arcunknak.


Az ikonikus Color Fever Gloss, most pasztell árnyalatokkal bővül ki, melyeket a balerinák spicc cipője ihletett. A szájfények természetes alapanyagokból, és 100%-os levedula kivonatból készültek. Aaron a kollekcióhoz két körömlakk árnyalatot is álmodott: az egyik a Pure Lavande, a másik a bulizós Disco Silver Top Coat. Sminkünket egy speciális olajkészítménnyel - La Base Dewy Glow - tehetjük egész napratartóssá, amit sminkelés előtt, és után is magunkra fújhatunk.


A Lancôme legsikeresebb szempillaspirálja a Hypnôse Drama most két új árnyalattal: a gyönyörű és intenzív lilával és az izgalmas Top Coat-tal bővül.


Továbbá két új szemceruzát is kapunk: Ballerina Pink, és Ultra Lavande néven.

 


Igazán tavaszi, igázán disco hangulat ez a kollekció, arról nem is beszélve, hogy környezetbarát!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr332654299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katácska83 2011.02.15. 21:07:06

Pillangók? Jöhet! :) Gyönyörűek kívül-belül! Ez igen. Szeretjük az ilyen szép dolgokat!

hahóancsa 2011.02.15. 21:12:11

Bizony...Full tavasz hangulatom lett:))

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...