Klasszikus értékek, modern formában...

fullbeauty

 


Roberto Verino megint új illattal lepett meg minket, melynek neve: Gold. Egy fantasztikus szó, mely előre elrendelve arra született, hogy egy exluzív illat neve legyen. "Egy Eau de Parfüm, mellyel kielégítem a tökéletesség iránti vágyamat a hölgyek irányába, akik az általam tervezett ruhákat viselik. Az illat luxust és eleganciát képvisel."
Az illat inspirálója az a nő, aki természetesen elegáns, nem kérkedik. Bájosan zárkózott viselkedése, mégis ízléses és sikkes. Tökéletesen azonosul azzal a hangulattal, vággyal mely a tervező kollekcióját is inspirálta.
 

Az illat a virágos illatjegyek iránti véget nem érő szerelem... A fejjegyben a ragyogó bergamott találkozik az üdítő gardéniával, a szívjegyben megtaláljuk az érzéki jázmint, a púderes nőszirmot, és a briliáns fehér pünkösdi rózsát. A finom és gazdag alapjegyek: a szantálfa, és a pacsuli, az időtlen eleganciát idézik. A Gold nem más, mint egy csodálatos virágcsokor tele bájjal és érzékiséggel.


A tavasz közeledtével ajánlom minden virágos illatot kedvelő elegáns Hölgynek!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr102631811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...