Kellemes formulák egy nyugtalan világban!

fullbeauty

 

Napjainkban bőrünknek egyre több támadást kell elviselnie. Itt van először is a bőrünk természetes öregedési folyamata, ami már önmagában is elég lenne. De ehhez még hozzá jön a légszennyezettség, a végletes időjárás, és az egyre több problémát jelentő allergén anyagok. Ezek a tényezők járulnak hozzá, hogy bőrünk önmegújító képessége elgyengül, mondhatni lomhává válik. A bőr rendszeres megújulásának, és az elhalt hámsejtek leválásának elősegítésére fejlesztették ki a Clinique bőrgyógyászai, az újraformulált Clarifying Lotion-t, mely speciális "bőrradírozó" anyagok segítségével könnyíti meg a bőr exfolálódását, azaz leradírozását.
 


Négy különböző erősségű formulában kaphatóak: nagyon száraz/száraz, száraz kevert, zsíros kevert, és a zsíros bőr számára. Joggal kérdezheted, mit tartalmaz ez az új formula, amitől hatékonyabb? A népszerű hyaluronsavat, glicerint, és megemelt szalicilsavat, ami még jobban elősegíti sejtmegújulást, és a bőr regenerálódását. A Clinique mindig is valotta, hogy a szép bőr titka nem más, mint az egyénre szabott bőrápolás, éppen ezért az összetételek más- más szalicilsav- tartalommal rendelkeznek, hogy a különböző bőrtípusok
optimális exfoliálást kapjanak.
És a végeredmény?
Ha naponta kétszer radírozol:
- Gyengéden eltávolíja az elhalt hámsejteket
- A szappan és egyéb arctisztító lerakódásokat, ezzel előkészíti a
bőrt a hidratálók befogadására
- Kitisztítja a pórusokat, és csökkenti is azok méretét
- Fokozza a bőrápoló készítmények hatását
- Ellenállóbbá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.

Allergiateszttel bevizsgálva,100% illatmentes.
200ml/4.500,-
400ml/6.400,-
Már megvásárolhatod a Clinique szaküzleteiben.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr822629650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...