Üvegbe zárt Provence-i mese

fullbeauty
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Provence-i Brignoles falu, ahol az  emberek életét, és megélhetését a szilvafatermesztés határozta meg. A szilva amelyet már a francia királyok korában is termesztettek, a mai napig híres lila színű és páratlanul zamatos ízű gyümölcséről.
Tavasszal, mikor virágba borulnak, vidám hangulattal és mandula illattal töltik meg a levegőt. Hagyományosan, mikor a virágokból gyümölcsök születnek, a zamatos terméseket kiteszik száradni a Napra. A L'Occitane a szilvafák előtt tisztelegve, ötvözte a gyümölcsök zamatát, és a virágok illatát, melyből megszületett a Fleurs de Brignoles. Egy vidám, virágos illat olvadó, gyümölcsös szívvel...
 
 

És ha elkápráztatott az illat, a kollekció kiegészül még egy hidratáló géllel is, mely a bőrbe szívódva selymes és virágos-gyümölcs illatú lesz. Puha kényeztetés a testednek.
 
 
Ha pedig selymesen ragyogóvá akarod bőrödet varázsolni, akkor használd az illat tusfürdőjét is, mely vízzel érintkezve felhabosodik, és finom mandulahéj részecskéinek köszönhetően le is radírozza bőrődet.

A termékcsalád februártól kapható már a L'Occitane üzletekben. Limitált kiadás.

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr252608976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...