Van egy perced?

fullbeauty

 

Ha van időd, akkor pillants rá kezeid állapotára. Nem vagy megelégedve? Akkor bizony tenned kell valamit... Mert a kéz mindig szem előtt van, mindenki látja, és mindenki gondol valamit kezeidre pillantva Rólad...
 

 
És már csak egy másik percre van szükséged ahhoz, hogy változtass, és  hihetetlenül puha és fiatalos kezeket varázsolj  egy perc alatt! Ezt igéri a L'Occitane új Shea vajas kézradírja, a One minute hand scrub. A radír annyira hatékony, hogy úgy érzed, mintha egy manikűr szalonban jártál volna... Van benne barnacukor, amely hámlasztó hatással bír és az elhalt sejteket távolítja el, és tartalmaz még shea, édes mandula, szőlőmagolaj kivonatot is, melyek ápolnak és táplálnak. Ugye van egy perced?!
 
 
Limitált kiadás
4480.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr322601078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...