A gyönyörű Megan Fox mint a szépség nagykövete

fullbeauty

Idén január 16-án került megrendezésre a 68. Golden Globe díjátadó, az eddigi évekhez hasonlóan most is a Hollywood Foreign Press Association szervezésében. Megan Fox, a Giorgio Armani Beauty arca és képviselője, Giorgio Armani legújabb ruhakollekcióját, valamint a kozmetikai és bőrápolási újdonságait viselte.
Giorgio Armani egy halványrózsaszín, egyedi tervezésű Giorgio Armani Privé estélyi ruhába öltöztette Megant. A ruha Swarowski kövekkel borított aszimmetrikus vállpántja az alakra finoman simuló míderrel olvad össze, mely szintén Swarowski kövekkel és selyemmel díszített. A drámai vonalak hatását a ruha elején lévő hasíték, a mélyen kivágott hátrész és a lágyan leomló chiffon fokozza.
 


Megan arcának a Giorgio Armani Beauty legújabb smik kollekciója adott egész estés ragyogást. Megan sminkje, melyet a rózsaszín Giorgio Armani Privé estélyi ihletett, hihetetlenül elbűvölő és nőies volt. A ruha halvány, finom színei a sminkben is megjelentek, amely leginkább a szemekre helyezte a hangsúlyt. Megan szemeit a Maestro Liquid Eyeliner szemceruzával emelték ki. A füstös hatás megvalósításához a Maestro Eye Shadows #12, #18 szemhéjfestékeket használták, majd Megan pillantását az Eyes to Kill Excess Mascara szempillaspirállal tették elragadóvá. Az orcáknak a Blending Blush Duo #4 segítségével adtak üde pírt, az ajkakat pedig a Rouge d'Armani #506 színezte.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr32601189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...