A szépségápolás a babáknak is jár!

fullbeauty

 

Minden baba bőre bársonyos és illatos, ezért is olyan jó a bababőrt megsimogatni. Azonban az ő bőrük ápolása is nagy odafigyelést igényel, hiszen bőrük még nagyon kis hamvas, és érzékeny. Bőrfelületük nagyon vékony, alig tartalmaz zsírt, és roppant érzékenyen reagál a külső hatásokra is. A bőr, mint tudjuk nem csak védelmet nyújt, hanem nagyon befolyásolja a picik közérzetét, ezért is fontos a helyes ápolás, amely szó szerint biztosítja, hogy jól érezzék  magukat a bőrükben.
 

 
A L'Occitane éppen ezért alkotta meg a Mom & Baby termékcsaládot, melynek két új különleges termékét szeretném Nektek -vagyis a mamáknak- bemutatni. Az első a Mom & Baby Water, mely egy különlegesen kímélő víz, finoman és hatékonyan tisztítja a gyermekek arcát és testét egyaránt, de a mamák is nyugodtan használhatják. Nem irritálja a szemet, parabén-és alkoholmentes, és természetesen hipoallergén.
 

 
A másik újdonság a Mom & Baby Balm, amely egy balzsam mely táplálja, óvja, és megnyugtatja a baba törékeny, és a mama érzékeny bőrét. Tápláló formula, hidratál és enyhíti a feszülő száraz érzést. Gazdag, krémes állagának köszönhetően könnyen masszírozható. A balzsamot ajánlom terhes anyukáknak is, mert állandó használatával megakadályozhatják, a félelmetes striák és terhességi csíkok kialakulását is! Tartósítószer és illatanyagmentes, és természetesen hipoallergén.
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr112593457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...