Előzzük meg a ráncokat!

fullbeauty

 

 

Az, hogy bőrünk életkorunknak megfelelő állapotban van-e, nem csak a mi felelősségünk. De mielőtt elégedetten hátradőlnénk e mondat után, azt azért le kell szögezni, hogy a le nem mosott sminkmaradványok, a nem megfelelő táplálkozás, a sok-sok éjszakázás, és a dohányzás azért a mi kontónkra írható!
A környezeti hatások okozta idő előtti bőröregedés azonban tényleg komoly veszélyt jelent számunkra. Az UV sugarak, a légszennyezettség, a füst, a különböző irritációk,és az anyagcsere működése, vagy nem jó működése, komolyan roncsolja bőrünk állapotát és elősegíti idő előtti öregedését.
Tudományosan is alátámasztott tény, hogy bőrünk saját természetes antioxidánsai nem képesek folyamatos védelmet nyújtani, és mivel egyre vékonyodik az ózonréteg, az oxidánsok, és az UV sugarak elleni egész napos védelem fontsabb, mint valaha.
Az Estée Lauder kutatói elsőként bizonyították, hogy a helyileg alkalmazott antioxidánsok, és vitaminok jelentős védelmet nyújtanak. Legújabb termékével és fejlesztésével ismét a tudomány határait feszegeti: az új DayWear Advanced Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizers SPF15 a márka eddigi legátfogóbb védelmét nyújtja az oxidánsok és az UV sugarak széles spektruma ellen.
 
 
Na és mit tartalmaz  krém, amitől olyan egyedülálló? Elárulom. Egy teljesen új szabadalmaztatott antioxidáns szuperkeveréket, mely semlegesíti a  bőrkárosító szabadgyökök minden főbb fajtáját. A keverék tartalmaz: EGT-t, C vitamint, E vitamint, Eukariont, és mélytengeri mikroorganizmusokból kivont egyedülálló erjesztő anyagot. A legfejlettebb UVA és UVB szűrőket, és nem utolsó sorban nedveséggel telítő hidratálókat, hyaluronsavat, és védőréteg-erősítő lipideket. A már jól ismert, jellegzetes friss uborkaillata van. Használjuk reggel és este a regeneráló szérum után.
A Daywear krémek minden bőrtípusra kaphatóak. Továbbá a család kiegészült egy könnyű színezett hidratálóval is, mely egy egészséges színt ad bőrünknek.
 

 

· 1 trackback 

A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr902579942

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Handi Péter - HOZZÁÁLLÁS 2011.01.23. 17:07:40

Évekkel ezelőtt történt: a szemközti házban egyedül lakó idős asszony megkért, menjek át hozzá, nyissak ki egy gyógyszeres dobozt. Keze reumás, nincs benne erő, a csapokat is szivárogtatja, mert ha rendesen elzárná, képtelen volna újból kinyitni. Mente...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...