SPARitual – Légy Te is SpaRitualista!

fullbeauty

 

„A szépség nem más, mint a test, a lélek és szellem harmóniájának spontán kifejeződése.”
Shel Pink, a SPARitual alapítója
 
 
Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk saját magunk és környezetünk harmóniájának megteremtésére. A külső-belső szépség fenntartását, a test-lélek-szellem egységének elérését egyre többen fontosnak tartjuk. A SPARitual mozgalom követői is a környezettudatosságot rendelik az esztétikum mellé.
 
 
A termékcsaládot olyan test, kéz- és lábápolási termékek alkotják, melyek nem tartalmaznak állati eredetű alapanyagokat, a lehető legnagyobb részben organikusak és tartósítószerektől mentesek. A kezelések során alkalmazott rituálékat ezen kívül az aromaterápia, a színterápia, a numerológia alapelvei is meghatározzák a különböző csakrák figyelembe vételével.
 
 
Minden kezeléshez egy-egy illat és egy-egy élmény társul. A levendulaolaj relaxál, a geránium inspirál, a gyömbér pedig felpezsdít. Különböző illatpermetek, olajok, krémek, maszkok, radírok segítségével érhetjük el a kívánt állapotot. A körömlakkok rendkívül széles palettán mozognak, gyönyörű színeket találhatunk az állandó és az idény kollekciók között. Az alap és a fedőlakkoktól kezdve a reszelőkön át, a körömágybőr oldó illetve ápolóig minden olyan anyag rendelkezésünkre áll, ami professzionális (vagy akár otthoni) manikűr-pedikűrhöz szükséges.
 
 
Közeli élményekről tudok személy szerint is beszámolni, hiszen nap mint nap végzem SPARitual kezeléseket is. Akár klasszikus, akár lávaköves masszázzsal egybekötött kényeztető spa kezelésről legyen szó, mindenképp egy különleges (Magyarországon egyedülálló) és nagyon kellemes élménnyel lesz gazdagabb az, aki kipróbálja a márka által nyújtott lehetőségeket!
 
 
Érdekesség:
Shel Pink, Jeff Pink, az ORLY alapítójának lánya, a körömlakkok üvegét pedig a Ferrari designere alkotta.:)
 
Izmay Niki
Kéz és lábápoló, körömkozmetikus


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr892573896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...