Január, február, itt a nyár!

fullbeauty

 

 
Na jó, először a tavasz jön..., de addigra már szépnek és feszesnek kell lennünk. Tehát jobb ha belevágunk már most a testi-lelki nagytakarításba, és zöld utat adunk a méregtelenítésnek. 
 
 
Elteltek az ünnepek, és megkezdődött az új év! Felesleges lelkünket gyötörni azzal, hogy mennyi bejglit, szaloncokrot, és töltött káposztát ettünk meg, inkább lépjünk a tettek mezejére. Köztudott, hogy a felgyülemlett mérgek roppant alattomosan lepik el szervezetünket, amitől fáradékonyak, enerváltak, mi több, rossz kedvűek is lehetünk. A romboló folyamat, nem csak lelkünkben zajlik, de szépségünkre is roppant ártalmas: bőrünk szürke lesz, szemeink alatt megjelennek a karikák, és a sötét foltok, a hámsejtek nehezeben cserélődnek. Ehhez még jön a zord időjárás okozta sok kellemetlenség, mint a száraz, állandóan viszkető bőr.
Mire lenne szükségünk, és mi lenne a megoldás?
Van aki otthoni, házi praktikákkal - ami roppant hasznos - kezdi formába hozni magát, és van aki szakemberekre bízza magát. Jómagam a második csapatba tartoznék, mivel azonnali, és látványos eredményt szeretek látni. Kíváló szépségkabinok állnak rendelkezésükre azoknak, akik ilyen türelmetlen szépülni vágyók, mint én! A Westendben található Sisley szépségkabin egy különleges "nyugalom sziget", a mindig lüktető bevásárlóközpontban.
 
 
Professzionális Sisley termékeket használnak, amik azonnal regenerálják, megújítják, és feszesítik a megfáradt bőrt. Serkentik a méreganyagok távozását a szervezetünkből, és felveszik a harcot a szabadgyökök ellen. A termékek különlegessége, hogy csak növényi kivonatokat, és botanikai illóolajok széles választékát tartalmazzák. 
 
 
 
Az arc és test kezelések speciális kézi masszázstechnikával juttatják be bőrünkbe a hasznos anyagokat, hiszen a kozmetikus kezének melegsége, és gyengédsége még inkább hozzájárul ahhoz, hogy tökéletesen ellazuljunk, és a kezelések még élvezetessebbé váljanak!
 
 
Ajánlom Mindenki figyelmébe ezt a különleges, exkluzív kényeztető kabint, amit az Urak is igénybe vehetnek!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr532558255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...