Sminkelj úgy, mint a sztárok Hollywoodban!

fullbeauty
 
Sminktippek a szilveszteri bulihoz az L.A. Makeup-tól! Már most eleged van a téli szürkeségből, a hidegből, egy kis csillogásra vágysz és party hangulatra? Akkor nézd meg az L.A. Makeup 2010-2011-es téli sminkkollekcióját, és garantálom, hogy jobb kedvre derülsz, és megjön a kedved a sminkeléshez is! A sminkeket Fábián Évi sminkmester készítette, és megkönnyítette a dolgotokat, hiszen haj és szemszín szerint ajánlja a csodás sminkeket. A Ti dolgotok csak annyi, hogy beszerezzétek a termékeket, és kezdődhetnek a próbasminkek, hiszen 2 nap és itt a szilveszteri buli!
 
Az L.A. Makeup 2010-2011-es téli smink trendje, vidám és elegáns. Előtérben a szilveszter, bálok és party hangulat. Szemfestése erős színekben pompázik, makulátlan alapozás és csillogó ajkak a fő jellemzők. L.A. Makeup üzletekben egyéniségéhez illő termékek közül válogathat mindenki elérhető áron. Az alábbi sminkek közül a legtöbb hölgy talál magához illőt, az elkészítésükről készült videók, pedig megtalálhatóak a márka weboldalán. Ezek segítségével a sminkek könnyedén elkészíthetőek.
 
Aki bohém és vidám sminkre vágyik, azoknak készült a következő smink:
 
 
 
Ezt a sminket az élénk színek jellemezik. Zöld szemhez, mesés hatást kelt a korall vörös szemfesték az arannyal finomítva, melyet a sötétlila-fekete kombinációja vadít meg igazán! A hosszú fekete pillák a drámai hatás alap kellékei. Fontos a makulátlan alapozás és a finom pirosítás.
 
Aki elegáns és nőies sminkre vágyik azoknak a következő sminket, ajánljuk:
 
 
 
A báli szezonban elengedhetetlen az elegáns, alkalmi smink. A szemhangsúlyos, fekete és csillámló smink tökéletes hatást ér el minden szemszínnél. Fontos, hogy az ilyen erős szemfestéshez óvatosan pirosítsunk, az ajkakra, pedig csillogó színtelen szájfény kerüljön.
 
A csillogást és bulizást kedvelőknek ideális a következő smink:
 
 
Ez a smink esti programokon, akár szilveszteri vagy farsangi bulikon is kiválóan mutat. Barna és kék szeműek, bátran használhatják a sötétlilát és a feketét. A bátrabbak egy kis zöldet is csempészhetnek bele. A partysminkek elengedhetetlen kelléke a műszempilla és a csillogó kövek.
 
Smink: Fábián Évi
Haj: Zsidró Szalon
Fotó: Kaunitz Tamás


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr862546392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...