Bed Head Make-up!

fullbeauty

 
Ha az elegáns karácsonyi sminkek után valami bizarr és igazán őrült színkavalkádra vágysz, és a szilveszteri bulin is ki akarsz tűnni a sok "füstös" smink közül, válaszd a Tigi Bed Head sminkkollekcióját! Ha ezekkel a termékekkel sminkelsz, garantáltan úgy fogsz kinézni mint egy modell, persze ha már belőtted a frizurád valamelyik trendi Tigi hajápoló családdal.
 
 
Na de vegyük közelebbről is szemügyre ezeket a formatervezett, szemkápráztató színes sminkeket. A kollekció alapozója Glamma Whipped Foundation, egy könnyű hab állagú púder hatású alapozó, mely olajmentesen tökéletes fedést biztosít. A Glamma Powder egy könnyű, ásványi alapú finom kőpúder, melynek fényvisszaverő részecskéi csökkentik a ráncok láthatóságát. A 4-Play Quad Eyeshadow, egy különleges szemhéjpúder család: különleges színek, bársonyos textúra, sűrű pigmentek, melyek telített színeket biztosítanak, és nedvesen akár szemkontúrként is használhatod.
A szemedet még tovább hangsúlyozhatod az Eyes Love it Mascara szempillaspirállal, mely hypoallergén, hosszabbít és szeparál. Ami igazán különlegessé teszi: rózsavíz illatú! A  Funstick  szemkontúrceruza, fényes kis csillámokat tartalmaz és akár szemhéjfestékként is használhatod. Az ajkakra vagy a Girls Just Want it Lipstick hidratáló, és jojoba olajat tartalmazó hosszantartó rúzsát ajánlanám, vagy a Dumb Blonde névre hallgató vizeshatású szájfényt, mely nemcsak gyönyörűen csillog, hanem menthol tartalma miatt, hűsíti is az ajkakat. Az ajkak kimelésére pedig itt a Lip Crayon szájkontúrceruza, mely matt hatása miatt, akár önálló rúzsként is használható.
 
 
És hogy teljes legyen a kép, ez a fantasztikus ecsetkészlet, ami szintén TIGI, tökéletes segítséget nyújt, hogy elkészítsd az év végi a party sminkeket!
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr462529127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...