Legyen napbarnított az orcád!

fullbeauty

 

 
Jól van, ígérem, az idén nem ajánlok több arcpirosító púdert, de ezt az egyet még kukkoljátok meg! Különben is, szoláriumba remélhetőleg már senki nem jár, viszont sápadtak lenni még télen sem divatos! Tehát marad nekünk a jól bevált arcpirosító, ami ez esetben egy 4 árnyalatból álló univerzális harmónia a Clarins-től. A Palette Prodige könnyű textúrával rendlkezik és bársonyos, természetes végeredményt biztosít.
 
 
Az arcszín egységesítéséhez és a természetes hatás elérése érdekében, egyszerűen keverd össze a 4 árnyalatot. A halvány rózsaszínt, a napsütötte bézst, a szikrázó korallt és természetes bézst. Ha jól keverted a színeket, egy egészséges, ragyogó, napbarnított arc fog visszamosolyogni rád. Mintha most jöttél volna  meg egy jó kis a nyaralásból...


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr602520730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...