Ismerd meg a TIGI stílusos világát!

fullbeauty

 

 

Szerintem kétféle ember létezik: aki imádja a TIGI-t, és aki nem ismeri. Na jó, lehet hogy ez az állítás erős barokkos túlzás, de én nem találkoztam még olyan emberrel akit ne nyűgözött volna le a formatevezett, neon színű, gyümölcsös illatú hajkence család. A titok talán abban rejlik, hogy a termékek már sokkal inkább egy életérzést közvetítenek, mintsem egy olyan eszközt, ami mindennap segít abban, hogy frizuránk tökéletes legyen.
A TIGI világában minden a divatról szól, ezért is éreztem és érzed Te is úgy, hogy egyedisége, és trendi meglelenése miatt pont neked találták ki.
A Catwalk by Tigi az egyetlen olyan hajápolási brand, amely igazán együtt él és lélegzik a divat világával. A kifutón látható modellek haját is ezekkel a termékekkel alkották meg a sztárfodrászok.
 
 
De a család nem feledkezett meg  rólunk sem, és legújabb termékkollekciója a Your Highness, a vékonyszálú haj dúsabbá tételét tűzte ki céljául.
Samponjában -mely szulfát mentes- belecsempészték a levendula, a lila akác, és a jázmin kivonatát, mely friss rugalmas tincseket produkál. A napraforgó magból nyert hatóanyag az UV sugarak ellen veszi fel a harcot. Hidtratáló kondícionálója mandulkivonatot tartalmaz mely csökkenti a statikusságot. Dúsító krémzseléje teltté és könnyen kezelhetővé teszi a hajat. Hajtőemelője, amely egy habszerű permet, sokkal dúsabbá és drámaibbá varázsolja frizurát.
 
 
A kollekció utolsó, de nagyon fontos tagja egy erős tartást adó hajlakk, mely szintén UV-szűrővel ellátott, és  megvéd bárhol, bármikor. A tökéletes befejezés pedig egy súlytalan könnyű fényspray, mely szabályozza a szálkásodó felkunkorodó hajszálakat is, anélkül, hogy elnehezítené, és tönkretenné a frizurát.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr402513906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...