A Lush már becsomagolta helyetted! 1.rész

fullbeauty

 

Akárhányan szerepelnek is a karácsonyi listádon, a Lush gyönyörű, ünnepi ajándékcsomagjainak gazdag választékában, mindenkinek találsz olyan meglepetést ami pont neki való. Apró kis figyelmességek, fémdobozok, és egy kalapdobozt is megtöltő luxusösszeállítások - csupa kényeztető finomság a fürdéshez és a testápoláshoz, mellyel megújulva vághat bárki neki a következő évnek.
Az ajándékcsomagok tradicionális külsőt kaptak a kézzel festett csomagolópapíroknak köszönhetően, melyek a régimódi képeslapok stílusát, és a klasszikus téli álomvilág motívumait idézik.
 
Secret Santa
Ha a Te munkahelyeden is az a szokás, hogy sorsoltok, ne aggódj, ha nem ismered túl jól, akit húztál, mert ennek a kis csomagnak mindenki örül! A dobozban egy narancs illatú, Télapó formájú Satsumo Santa fürdőgolyó rejtőzik, a téli hangulatú Snowcake szappan társaságában.
 
 
Have a Sweat Christmas...
Karácsonykor mindenki sokkal jobban csábul el a finoságok iránt, ezért mi lehetne jobb ajándék, mint egy doboznyi édes illatú különlegesség, ám kalóriák nélkül! A Lush ünnepi csemegésdobozában megtalálható a nagy kedvenc, a cukros vaníliás illatú Candy Cane habfürdő és a szintén édes illatú Gotmother szappan. A doboz igen figyelemre méltó, hiszen kézzel festett cukornádminta díszíti, ami remekül mutat majd a karácsonyfa alatt!
 
 
Folytatjuk...


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr872495344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...