A kaliforniai álom megérkezett!

fullbeauty

 

A hideg napok ellenére a madarak már hetek óta azt csiripelték, hogy a Los Angeles-i ragyogás, azaz az L.A.Colors és az L.A. Girls dekorkozmetikumok hazánkból indulva fogják meghódítani egész Európát. A megnyitóval egybekötött sajtótájékoztatót a Mammut 2 bevásárlóközpont Leroy éttermében tartották. A márka magyarországi arca Dukai Regina lett, aki elmesélte nekünk, hogy ő már régóta kedveli a termékeket, és barátai révén tudta csak beszerezni kedvenc árnyalatait az Államokból.


A hangulat fesztelen, és roppant közvetlen volt. Az információk amit a brand manager, a befektető és a művészeti vezető - Fábián Éva sminkmester - felénk kommunikált, teljesen átfogó képet adott a még nem látott termékcsaládról. Megtudhattuk, hogy a kozmetikumok Amerikát, és Ázsiát már 2 évtizede meghódították, és hogy a  forgalmazott készítmények egyikét sem állatkísérletek segítségével fejlesztették.


Miután elméleti síkon mindent megtudtunk erről a fantasztikusan izgalmasnak tűnő márkáról, eljött az igazság pillanata, és levonultunk,hogy lehulljon a lepel...


Az üzletet megpillantva - túlzás nélkül állíthatom - elállt a lélegzetem. Színkavalkád, gyönyörű makeup termékek, pazar enteriőr. Egy sminkőrült Nőnek igazi kánaán...
A termékeket két csoporta lehet osztani: az L.A.Girls, inkább a tinédzser korosztályú lányok számára kínál vadító, neon színeket, az L.A. Colors pedig már a felnőtt hölgyek számára biztosítja a kedvenc árnyalatokat, tudtuk meg a kiválóan képzett sminkes eladó lányoktól.


A dekor termékek mellé, a kiváló minőségű Sigma ecsetek kaphatóak az üzletben.


Az én szívemet a körömlakkok és az ecsetek ejtették rabul, bár a szemhéjpúderek között is megtaláltam a kedvenc színeimet...



L.A.Makeup,engem meghódítottál...

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr482471927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katácska83 2010.11.26. 16:47:30

Juj én is látszom! :))))

hahóancsa 2010.11.26. 19:41:45

Fantasztikus élmény volt!!!

okosshop.hu · http://www.okosshop.hu 2010.12.14. 13:47:39

Katy Perry, Christina Aguilera és Cher ezeket a kollekciókat ajánlja Önnek! Próbálja ki Ön is premier előtt! O.P.I. lelőhely, a www.opishop.hu webáruház.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...