Játssz nagyban, nyerj sokat...

fullbeauty


 
A fiatal, feltörekvő férfiak új generációja felfedezte az ikonikus polo játékosokban rejlő varázst. Stílusukat azonosították a Big Pony pólók viseletével: színes és merész Polo ruhadarabok, Ralph Lauren Polo Jeans logójának túlméretezett másával. Ezek a férfiak, az élet nagy kegyeltjei: szeretik a játékot, a győzelmet, a csábítást. És ami a legfontosabb: mindezt a saját szabályaik szerint játsszák! Mi nők pedig benne vagyunk ebben a játékban, de nyakig...

 

 
A Big Pony Collection, négy különböző, ám tökéletesen elkülöníthető csoportba sorolja a pasikat. Az első a sportos típus: az örök győztes, a csapat lelke. Illata: citrusos, és frissítő: a lime és a grapefruit esszenciája hatja át.

 

 
A második a csábító: ellenállhatatlan vonzerő, mindenkit megszédít, a Nők a lábai előtt hevernek. És amivel elkábít minket: a csokoládé és a pézsma szexi kavalkádja. Legnagyobb játéka a hódítás, és a szerelem kivívását tűzte ki céljául.

 

 
A harmadik típus a vakmerő: csak az extrém élményeket kedveli. Szenzáció, adrenalin, ösztönösség - ha három szóval jellemeznénk! A gyömbér és a menthol izgalmas egyvelege jellemzi legjobban.

 
 
És végül, de nem utolsó sorban jöjjön a stílusos pasi. Ruházata mindig kifogástalan és trendi. Energikus és egyedi. Illata a mandarin és a szantál tökéletes kombinációja.


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr652463805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahóancsa 2010.11.26. 19:12:33

...és a srácok is helyesek!!!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...