Arany és gyémánt

fullbeauty

 

 

Paco Rabanne, a neodadaista divattervező, mindig is arról volt híres, hogy meghökkentette az embereket. Csipke és muszlin helyett poliésztert, fémlemezeket, és aluminiumot használ, felvállalva a polgárpukkasztás "veszélyeit", dacolva a klasszikus divatirányzatokkal! Legújabb illata, a Lady Million is egy merész, határozott, ultra-nőies provokatív illat. Azoknak a Nőknek ajánlom, akik függetlenek, éleseszűek, és hihetetlen magabiztos bájjal reagálnak az túlzásokra. Élvezik az élet minden pillanatát, és egyetlen férfi se tud Nekik elleállni! Remélem sokan vagyunk...:)
Az illat friss és virágos: narancs, málna, jázmin, gardénia, pacsuli, méz és ámbra alkotja a csábító esszenciát. Az üveg tervezésekor, egyetlen lehetőség merült fel: a gyémánt. Egyszerű, letisztult, és egyértelmű. Az illat az álom, a csábítás, és a két örök szépség: az arany és a gyémánt találkozása.

 

Ára: 17 500,-/50 ml



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr632442506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...