Milyen az igazi YSL Nő?

fullbeauty

 

 

Színpompás, szemtelen, és legfőképpen szenvedélyes. A színekkel és a stílusokkal fejezi ki önmagát. Mindig a mának él, és imádja a kontrasztokat. Hogyan sminkeli magát? Játszik a textúrákkal, és az árnyalatokkal, ajka bársonyos, bőre selymes, szeme metál színekben pompázik. Életében nincsenek szabályok, szabadságát sajátos stílusával fejezi ki! Ha illik Rád a leírás, nézd meg az idei őszi kollekciót, és legyél igazi YSL NŐ...
Szemhéjpúderei, mint egy színes sokkhatás: lila ametiszt, homok barna, zöldbe hajló tengerkék... Ajánlom azoknak, akik nyíltan vállalják önmagukat, és az élénk színeket imádják!
 

 

Duo paletta ára: 11.000,-
Mono paletta ára: 7.900,-
 
Púdere, a szezon sztárpalettája! A négyszög alakú kompakt fényes és arany kontrasztban díszeleg. A púderszemcsék, a lágy rózsaszínnel, és a csillogó arannyal, egész napra biztosítják a tündöklést!
 

 

Ár: 14.700,-
 
Couture színek kerülnek körmökre, új értelmet adva a francia manikürnek!

 

 

Duo körömlakk ára: 9.900,-
 
Totális csokoládé extázis. Az ajkak a csokoládé árnyalataiba, és szaténba vannak öltöztetve. Meleg és határozott színek, némi mályvával és arannyal kiegészítve. Egy hosszantartó csók ígéretét hordozzák...

 

 

Ár: 7.600,-


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr262418540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gedit 2010.11.11. 00:38:31

A legszebb szájfények!!! :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...