Ünnepelj aranyban!

fullbeauty

 

A Giorgio Armani Cosmetics, az exluzív Gold Rush kollekciójával varázsol minket már most a Karácsony ragyogással teli hangulatába. Könnyed, lágy csillámló porpúder az arcra, és a dekoltázsra... A szemhéjra metálos fények: arany, réz, s ezüst szürke csillogás. Ezekkel a színekkel megalkothatjuk az ünnepi, füstös tekintetünket.
 
 
Az Eyes to kill kollekció különlegessége - azon kívül, hogy gyönyörű - egy innovatív technológia, melynek eredményeképpen egyedi textúrát sikerült alkotni: se nem púderes, se nem krémes, mégis tökéletes a fedés! Szinte rásimul a bőrünkre... s végül de nem utolsó sorban, egy igazi metálos fényű "armani" vörös rúzst ajánlanék, az ünnepi smink záró akkordjaként!

 

 Kellemes ragyogást kívánok!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr782413819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahóancsa 2010.11.02. 18:41:07

Szuper kollekció,valóban a Karácsonyhoz illő ragyogó színek!!!

hahóancsa 2010.11.02. 18:43:26

Gyönyörű,luxus kollekció,a karácsonyi sminkhez épp illik!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...