Mi lenne, ha hosszabb lenne...?

fullbeauty

 

Mi lenne, ha egy spiráltól természetesen hosszú és dús szempillákat kapnál? Mi lenne, ha minden alkalommal, amikor viseled, erősítene és hosszabbítana? És amellett, hogy azonnal szebbé teszi a szempilláidat, még hosszú időn keresztül táplálná is azokat? Mi lenne, ha kipróbálnád a Lash Acceleratort, a Rimmel London legújabb szempillaspirálját?
Keresd a Rimmel Lash Accelerator szempillaspirálját, amely nemsokára a közeli boltban is kapható lesz. Megkapó csomagolásával nem lesz nehéz megtalálnod: figyelemfelkeltő fényes sárga kupak, holografikus díszítés, Lash Accelerator logó, stilizált szempilla és vonalzó minta, mind a benne található összetevő szempilla erősítő hatását mutatja.
 
 

 

A Lash Accelerator bevezetését a Rimmel új arca, a színész és énekes Zooey Deschanel támogatja. Hozzá hasonlóan lepj meg mindenkit hihetetlenül hosszú szempilláiddal! 
 
Ár: 2590.-


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr62410712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...