Bobbi Brown - A kortalan szépség szócsöve

fullbeauty

A Bobbi Brown név számomra mindig is egy különleges színfolt volt a szépségápolási márkák palettáján. A  termékekről tudni kell, hogy professzionálisak, és kizárólag természetes anyagokból készülnek. A márka névadója, Bobbi Brown, egy három gyermekes családanya, kiváló sminkmester, több híres bestseller szerzője, arról akar minket Nőket meggyőzni, hogy tanuljuk meg az idő múlását elfogadni. Szép gondolat..., mondhatnánk, de egy sminkmestertől szerintem érdemes egy-két tanácsot megfogadni, mielőtt észt veszítve rohannánk Botox kezelésre, az első szarkalábak megjelenése után... Önbizalomra, merészségre, kreativitásra buzdít minket: "A nők, kisminkelve, nem akarnak másnak látszani, vagy másképp érezni magukat, csupán sugárzóbbak és magabiztosabbak akarnak lenni".
 
 
Idei őszi sminkkollekciójával csillogásra invitál  - "Choose your glam" -, és a kollekciót meglátva tényleg ragyogni akarunk! Arra ösztökél, hogy mindig hangulatunknak megfelelő sminket készítsünk: drámai szemek, vagy szexi  ajkak? Teljesen mindegy, csak érezd benne jól magad! Szemhéjpúder kollekciója: a 3 gyönyörű paletta a "smoky" jegyében van még mindig... A színek perzselők, füstösek,és tikkasztóak. Nedvesen és szárazon is kenheted.

 

 

 

Ár: 11.000.-

 

Ehhez ajánlanék csillogó, arany és ezüst szemhéjtust, mely hosszantartó és vízálló. Ha az éjszakába indulsz, semmi esetre se hanyagold...

 

 

 

 

Áruk: 5300.-

 

Sminkünk koronájaként, retro - metál vörös rúzst rakjuk fel, és a hatás garantáltan nem marad el!

 

 

 

Ár: 5900.-

 

És még valami...Ha sminkünk némi korrekcióra szorulna, dobd be a táskádba  ezt a dögös kis ecset szettet!

 

 

 

 

Ár: 14.500.-

 

Ezt ajánlja nekünk Bobbi Brown az idei őszre! Nekem bejött, és Neked? A kollekció limitált, siess, ne maradj le róla!


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr772406690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katácska83 2010.11.18. 20:04:51

Gyönyörű színösszeállítások! Nem is tudom melyiket válasszam!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...