Vallj színt!

fullbeauty

 

Az OPI őszi sminktredjéből most kiválaszthatod az egyéniségedhez legjobban illőt! Ha megrészegülnél a bőség zavarától, a szakértő segít...

 

 

Szerintem nem én vagyok egyedül azzal a furcsa érzéssel, hogy szinte úgy ment el a nyár, hogy el sem jött. Sokan alig várják a síszezont, még többen pedig még most is a nyarat siratják…
Egy biztos: az OPI várva-várt őszi/téli körömlakkjai megérkeztek, a sírásra pedig semmi okunk!
 
A legújabb hideg évszak kollekció 12 árnyalatát stílusosan Svájc hófödte csúcsai inspirálták. Míg a 2009-es spanyol összeállításnál (Collección de Espana) a rózsaszín-piros-lila merész árnyalatai ízig-vérig nőies, szenvedélytől lángra lobbanó szín kavalkáddal csempésztek hőséget a hűsségbe, addig a svájci gyűjtemény a hidegben rejlő luxust valamint eleganciát ragadta meg, és hozta el nekünk.
 
Nagyon változatos színek, és fények jellemzik. Világostól a sötétig, mattól a metálig, pirostól a kékig egyaránt széles palettán mozog a skála. Pont emiatt biztos vagyok benne, hogy korosztálytól függetlenül mindenki rátalálhat a kedvencére.
 
A merészebb, „bevállalósabb” színek a sötét és matt kék (Ski Teal We Drop), a vibráló gyöngyház kék (Yodel Me on My Cell), és a sötét gyöngyház zöld (Cuckoo for this Color).
A The Color to Watch egy finomabb világos gyöngyház lila, a Diva of Geneva viselője pedig igazi dívának érezheti magát egy különleges rózsaszín-lila árnyalattal.
Svájc kapcsán elengedhetetlen hogy legyen egy csokoládé árnyalat (I’m Suzi & I’m a Chocoholic).
A talán legnépszerűbb kategória a piros árnyalatok lehetnek: a Color So Hot It Berns egy forró, a From A to Z-urich egyrubin, Just a Little Rösti at This egy brandy-piros, a William Tell Me About OPI burgundy a legsötétebb szín a kollekcióból.
A Glitzerland (aranymetál) és Lucerne-tainly Look Marvelous (ezüstmetál) pedig az év bármely napján képes karácsonyi hangulatot varázsolni.
 
Suzi Weiss-Fischmann, az OPI művészeti vezetője vallja, hogy az  OPI  Swiss kollekciója  tökéletes kiegészítője a  szezon divatirányzatának,  melyben  a  finom  árnyalatok gazdag  színné  válnak. A fekete, a natúr időtlen tónusai találkoznak az arany, ezüst, smaragd, zafír, rubin varázslatos gazdagságával.
 
Halkan megjegyzem, hogy a füstös szürke, a matt fekete, a bézs nem csak a kifutókon, hanem a körmökön is divatos, sőt olyan információm is van, hogy a gyöngyházfényű királykék lakk is újra hódítani fog…
 
Izmay Nikolett


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr632385086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahóancsa 2010.10.24. 22:30:56

Nálam a hatodik a befutó...:)

Katácska83 2010.10.27. 20:48:40

Csokoládé, padlizsán. Jöhet!

H. Bunny 2010.10.29. 09:58:29

Mindegyik nagyon szép, de nálam a 8. az abszolút nyertes! :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...