Krémes kérdés...

fullbeauty

 

 

Elgondolkozom néha, hol húzódik meg  a határ, a piperkőc metroszexuális, és egy jólápolt pasi között. Arra az álláspontra jutottam, hogy számomra még teljesen "belefér", ha  életem párja, este feldob egy tartalmas, revitalizáló arckrémet, és a szemránckrémre se úgy tekint már, mint valami "úri huncutságra". Reggel pedig igen is jöhet a hidratálás! Nem mondanám, hogy az idáig vezető út nem volt picit rögös, de az a fránya igazmondó tükör, igen meggyőző tud lenni! Mert az Ő bőrük is bizony vízhiányos, a sok stressz, az átdolgozott éjszakák, rajtuk is nyomot hagynak. De kíméljük meg Őket attól, hogy kissé esetlenül, és meglehetősen zavartan bolyongjanak, a számukra teljesen átláthatatlan kínálat között... Ezt a részét - tisztelet a kivételnek - tapasztalatom szerint, nagyon nem szeretik:) Éppen ezért lepjük meg Őket, és ha már ott figyel a polcon  az új szerzemény, vagy egy komplett termékcsalád, előbb vagy utóbb, előbújik belőlük a hiúság..., és ez még tényleg  nem piperkőcség!
 
 
Persze van a lónak, másik oldala is, és hát át is lehet  esni rajta... Hallottam már olyan pasiról is, aki a barátnője kedvenc krémjét használta titokban, és botox kezelésre is járt rendszeresen két havonta... Innen pedig már csak egy ugrás a hajfestés, és a színtelen körömlakk, ami már Nekem azért már több mint hiúság!! De ne szaladjunk ennyire előre, maradjunk az eredeti dilemmánál egyenlőre. Ha egyetértetek velem, hogy a pasink is ápolja a bőrét, akkor szívesen ajánlanék...Nálunk bevált!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr932380171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bajki 2010.10.30. 09:24:29

És ez igaz, szóról-szóra...:-)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...