Shiseido őszi/téli sminkkollekció

fullbeauty

 

Meglepő triók-Luminizing Satin Eye Color
 
 
 
A csábító színkombinációk kínálják a szépség végtelen variácóját. Tartós tiszta színek, selymes, krémes textúra, mely szelíden öleli át szemhéjunkat. Válassz egy triót Te is merész ötletedhez, javasolja Dick Page a Shiseido sminkmestere, aki az érzékiséget, és a hosszantartóságot, és „frissen felvitt” hatást, órákig garantálja.
 
 
 
Beszédes szempillák-Perfect Mascara Defining Volume
 
 
 
A szempillaspirál újdonsága egy krémes vax, mely a dús megjelenésért felelős. A következő új összetevő, az egyenletes púder, melytől a pillákon összefüggő fedés alakul ki, köszönve a gömbölyűen formált egyforma méretű púderszemcséknek. És a harmadik összetevő, a csillogó volumennövelő olaj, mely gazdag fényével megsokszorozza a szempillákat. Páratlan dúsító hatás, a tökéletes tekintetért.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr142345363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...