Mindenki megérdemel egy kis kényeztetést…

fullbeauty

 Exelence de L’Age

Egy új fiatalító, regeneráló krém látott napvilágot a Decleor családban, amelyet kifejezetten az érett bőrű hölgyek számára ajánlok. Bizonyára nem árulok el nagy titkot, hogy 50 év felett a bőr elveszíti teltségét, tömörségét és a mimikai ráncok mellett, a megereszkedéssel is számolni kell már. Ezt a problémát hivatott lelassítani, az úgynevezett „lipo filling” technológia, melynek titka abban rejlik, hogy elősegíti a zsírképződést, ezáltal visszanyerve az arc a teltségét, régi kontúr vonalát. 
 

 

A termékkel és a technológiával találkozhatunk a Decleor kabinokban, ahol a természetes szépségápolás és az aromaterápia már teljesen összefonódva várja a megújulni és szépülni vágyó Hölgyeket.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr572345238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...