A nagy visszatérés...

fullbeauty

Nem kell öregnek lenni ahhoz, hogy szeressünk nosztalgiázni. A XX. század végének kincseire pedig pláne jó visszagondolni. Ezek nagy része a divatban is visszatér, de az újraéledt ’90-es évek nem ér véget ott, hogy előkerülnek a trapéznadrágok, hernyótalpú cipők, csillámporossminkek és kreppelt frizurák. A ’90-es évek végén és az azt követő több mint 10 évben is igennépszerű Cherry Coke is most visszatért, hogy segítsen felidézni sokak kedvenc korszakát.

cherry_coke_ujra_itt_van.png


Már az érkezését beharangozó poszt is lázba hozza közösségi médiát: közel 1700 komment érkezett a Coca-Cola Facebook és Instagram bejegyzésére, amiben csak annyit írtak: Jön, jön, jön! Na, de mi? Bár a VízipókCsodapóktól kezdve az almás vagy chilli ízű termékig érkeztek tippek, a legtöbben eltalálták:közkívánatra a cseresznye ízű kóla, a Coca-Cola Cherry tér vissza! Az ember szinte a szájában érzi a ’90-es évek hangulatát, amikor itthon megjelent ez az üdítő, és nyomban nagyon népszerűvé is vált.
Kinek nincsenek szép emlékei arról, ahogy a Csaj nem jár egyedült, az Amerikai Pitét, az Ollókezű Edwardot, a Terminátort, a Good Will Huntingot, az Amerikai Szépséget, a Keresd a Nőt vígjátékot, a Titanicot, vagy épp a Mátrixot nézi együtt a barátaival, és közben Cherry Coke-ot szürcsölgetne.

cherrycoke_busz.png


Vagy arról kedves emlékei, ahogy a régi szerelmével együtt hallgatják a Vengaboys, DJ Bobo, Eminem, Mariah Carey, Britney Spears, J.Lo, Christina Aguilera, a BSB vagy épp az N’Sync, netán a Spice Girls,vagy a Hip Hop Boyz óriási slágereit? És közben Cherry Coke-ot iszogatnak?
De jó visszagondolni a Kíváncsi Füzetre / Barátság Füzetre is, tele a haverjaink őszinte válaszaival, melyet együtt olvasgattunk a parkban a kedvenc padunkon, miközben Cherry Coke-kal koccintottunk arra, hogy örökre jóban leszünk!
Ha a finomságok jobban segítik frissíteni a memóriád, eszedbe juttatnánk ennek az időszaknak az ikonikus ételeit, nasijait is. Óriás buciburger csalamádéval töltve és utána jöhetett a téli fagyi, a robbanócukorkák és színes rágók, zsebpénztől függő mennyiségben… és ugye, hogy közben a Cherokee ment walkmanről, vagy kicsit később discmanről, és Cherry Coke-kal öblítettük le az izgalmakat?
Most újraélhetjük mindezt, köszönhetően az évekkel ezelőtt megszeretett, cseresznyés ízzel feldobott üdítőitallal, a Coca-Cola Cherry-vel! A termék már kapható, és várhatóan még fél évig lesz elérhető országszerte a boltokban, egyelőre 0,5 és 1,75 literes PET palackos, majd nyártól ezeken kívül 0,33 literes fémdobozos kiszerelésekben. 2021 tavaszának egyik legjobb híre a ’90-es évek egyik legnépszerűbb íze.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9916456318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...