A szürke és sárga mint szimbólum

fullbeauty

A 2020-as év nem csak a személyes gondolkodásmódunkat és hozzáállásunkat változtatta meg. Nem gondolnánk, de az idei év a divat, a szépségipar, a képzőművészetek és sok más egyéb terület alakulását is befolyásolta, nemcsak gazdasági vonatkozásban, de irányzatok és trendek vonalában is. Ezek a hatások érzékelhetőek a Pantone 2021-es színválasztásában is, ugyanis a világhírű színintézet rendhagyó módon idén egyszerre két árnyalatot választott meg az „Év színének”. Mivel a színek nagy hatással vannak a dekorkozmetikumok világára is, ezért az AVON Szakértői egy nagyító alá vették ezt a két meghatározó árnyalatot és szimbolikájukat.

 

avon_gel_hatasu_koromlakk_calm_and_chill_1400_ft_1652_7.jpgavon_gel_hatasu_koromlakk_calm_and_chill_1400_ft_1652_7_2.jpg

Olyan esztendőt tudhatunk magunk mögött, amikor is az emberi kapcsolatok fontossága alapjaiban változott meg, a remény és a bizakodás napról napra váltakozott a kétségbeesés ésszomorúság érzetével. Ezeket az érzéseket, a kapcsolatok és a pozitív gondolatok szükségességét fejezi ki a két kiválasztott szín. Az „Ultimate Grey” szürke és az „Illuminating” napsárga házassága az erő és a remény üzenetét hordozza.

 

avon_pro_colour_gyorsan_szarado_koromlakk_lemon_twist_1400_ft_4399_2_2.jpg

Mindkét színnek megvan a maga érzelmi aspektusa, a szürke a megnyugtató gyakorlatias alap,amire szükségünk van, míg a sárga pedig a reményt és a jókedvet hozza el. Ti mit gondoltok?

Így csinálhattok ebből a két színből csodás körmöket!Íme: 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr216409216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...