A szépség relatív...

fullbeauty

Hogy mi a szépség, az tényleg mindenki számára relatív...Így van ezzel a véleménnyel a los angelesi születésű londoni divattervező, Harris Reed is.

harris_reed_1.jpeg

Harris Reed arra bíztat minket, hogy fejezzük ki szépségünket, vagy csak egyszerűen magunkat, a legújabb glam rock romantikával ihletett kollekciójával. A kollekcióra jellemzőek a krémes színek: a puha viktoriánus angyali rózsaszíntől egészen a glam rock metálig. Egyszóval mindenki megtalálja a hozzá illő árnyalatot. A bocsánatkérés nélküli önkifejezésre, az önelfogadásra, és az inkluzivitásra buzdítanak. A szépséges kollekciót úgy tervezték, hogy a felvitelre elég csak az ujjunk.

harris2.jpg

Harris reméli, hogy ez az együttműködés a MAC-vel mindenki számára hívogató lesz, kortól, háttértől vagy nemtől függetlenül. Arra ösztönzik az embereket, hogy szerintem a smink nem egyfajta szigorú nemi teljesítmény, hanem "egy eszköz, hogy segítsen a része magát, hogy talán nem tudja, hogyan kell kifejezni." "Elképesztő, hogy olyan sok márka ugrik a gondolat, hogy az emberek nem kell olyan nemi-specifikus, de még hosszú utat kell megtennünk," folytatják. "Nem úgy tekintek magamra, mint az első úttörőre, de remélhetőleg egy vagyok a sok közül, aki el akar jönni, hogy felkavarja a dolgokat... sok. Ez a gyűjtemény nem férfiaknak való. Ez nem nőknek való. Ez minden egyes embernek lesz."



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4616397166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...