Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. július 3. Tűz ló

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Mára is kitart az inspirációnk és lelkesedésünk a tegnapi napról, azonban már csillapszik és bármilyen érzelmeken is mentünk keresztül tegnap, ma már mindent csendesebben, visszafogottabban tudunk szemlélni.

A hangulatunk ezzel együtt még is erősen változékony lehet ma, ezért törekedjünk arra, hogy éberen figyeljük ezeket a változásokat és ne hagyjuk, hogy elragadjanak, mert így még könnyebben el tud terelődni a figyelmünk arról, amivel foglalkozni szeretnénk.

i20130312_1.jpg

 

Aki hajlamos arra, hogy kontrollálni akarja a dolgokat maga körül, az ma még erősebben érezheti ezt a késztetését. Ilyenkor érdemes azért nagy levegőt venni és lazítani, mert a túlzott kontroll sok esetben kontraproduktív lehet és épp a kívánt hatás ellenkezőjét váltja ki a környezetünkből.

Fontos, hogy figyeljünk az egyensúlyra is. Semmiből sem jó, ha túl sokat tartunk meg, ugyanakkor törekedjünk a hiány pótlására. Ez az életünk minden aspektusára igaz, akár fizikai, akár érzelmi dolgokról van szó.

Érdemes előre megterveznünk, hogy mivel szeretnénk ma foglalkozni, így könnyebb lesz megtartani a fókuszt, ha az érzelmeink elvinnék a figyelmünket.

 

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1615979660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...