Kezeink ápolása a karantén idején!

fullbeauty
A jól ápoltsághoz, az esztétikus megjelenéshez nemcsak az arc, a nyak, a dekoltázs bőrénekkarban tartása fontos. A kezeink éppúgy hozzátartoznak ehhez az összképhez, mint a fent felsorolt testrészeink. Sajnos a mostani mindennapjaink egy jelentős részét a koronavírus elleni védekezés teszi ki.
atoderm.png
Naponta sokszor mosunk kezet, melyhez gyakorta fertőtlenítő hatású szappanokat, majd alkoholosoldatot használunk a bőr felszínének tisztán tartása érdekében. Ez nagyon hatásos védekezés a vírusokkal szemben, de a bőrünk kiszáradhat, megváltozhat a normál bőrflóra összetétele, ami márnem tudja betölteni a szerepét az immunvédekezésben. Az érzékeny, ekcémás bőrű felnőttek és gyermekek számára ez nagyon hamar akár a bőr kisebesedéséhez is vezethet, ez utat nyithat további fertőzések számára. Ezért kiemelten fontos, hogy a gyakori fertőtlenítő kézmosások mellett figyeljünk arra, hogy a bőr természetes védőrétegét visszaállítsuk.
Ennek  a legegyszerűbb módja, ha napontatöbbször illatanyagtól mentes hidratkrémeket,dermokozmetikumokat használunk.
A krémeket a megtisztított bőrfelületre ajánlott használni. A tégelyes kiszerelések helyett részesítsük előnyben a pumpás, flakonos készítményeket, melyeknél a szennyeződések, kórokozók krémbe kerülésének esélye minimanizálható.
Dr. Solymosi Ágnes
bőrgyógyász, kozmetológus
Éppen ezért arra gondltunk, hogy most rúzsok, és szempilaspirálok helyett, jobban szeretnétek nyerni bőrünknek,kezünknek annyira szükséges Bioderma termékeket.
bio_jatek.jpg
A játékszabály egyszerű:
1. Oszd meg a posztot
2. Írj a poszt alá olyan mondást, vagy szólást amelybem vagy a "kéz", vagy a "tiszta" szó szerepel.
3. Hívj meg a játékba egy barátnődet!
Sorsolás 28-án lesz! Addig is sok szerencsét, és jó játékot kívánunk nektek! Vigyázzatok magatokra és egymásra!


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3115631412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...