A stílus és az Essence kéz a kézben jár...

fullbeauty

essence-this-is-me-trend-edition2.jpg

 

Fantasztikus játékkal jelentkezünk újra! Az Essence közkedvelt márka ját, a "This is Me" kollekció nude árnyalatait nyerhetitek meg egy újabb nyereményjátékunkban! De ejtsünk néhány szót ezekről a csodás árnyalatokról, ami az őszi stílus, és színvilág tökéletes kiegészítői lehetnek.

essence_kollekcio.jpg

 

A „This is Me.“ kollekció ajakrúzsai tökletes partnerei a 20, színben hozzá illő körömlakknak. A nude árnyalatú vegán körömlakkok tökéletes összhangban vannak az új „shine last & go! körömlakkokkal. A gyorsan száradó gél formula optimális tartósságot, intenzív színt és nagyszerű ragyogást biztosít a körmöknek.

essence_22.jpg

 

A „This is Me.“ kollekció rúzsai és körömlakkjai  abszolút highlight termékek, 20 egymáshoz tökéletesen passzoló nude árnyalatú ajakrúzst és körömlakkot tartalmaznak, amit most ebben a játékban meg is nyerhettek.

essence_8.jpg

És hogy mit kell tenned, hogy nyerj egy csodás rúzst és egy hozzá illő körömlakkot? Most el is áruljuk: 

Lájkold a https://www.facebook.com/ShoppingoljJudittal-585557558605334/ oldalt,
és már is nagy esélyed van, hogy közte légy a 3 szerencsés nyertesnek! Hajrááááá! Sorsolás egy hét múlva!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr615230362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...