Limitált ragyogás

fullbeauty

Lassan, de biztosan közelednek az ünnepek, és ilyenkor szeretnénk több ragyogást vinni a sminkünkbe. A csillogásból, a glitter és metál hatásból sosem elég! A ragyogó smink termékek nem csak tökéletesen illenek a trendekhez, de garantálják a külnönleges megjelenést is.


catrice_image_1.jpg

Az év vége közeledtével a CATRICE is csatlakozik a trendhez a Glitter Storm nevet viselő limitált kiadással, melyben ötvözi az intenzív csillogást és metál ragyogást. Az intenzív színeknek és az innovatívcsillogó textúrának köszönhetően igazán kifejező sminket lehet elkészíteni: a glitter árnyalatok kiemelik a szájat és a szemeket, míg a Gél Highlighter csodálatos ragyogást kölcsönöz az arcnak.

A folyékony glitter rúzs 4 árnyalatban kapható. A  rúzs csillogó, és magas fedést biztosít, hosszú időn keresztül.

catrice_glitter_storm_4.jpg


A highlighter sugárzó megjelenést biztosít az arcnak és a szemkörnyéknek. A csillogó részecskék tulajdonképpen eggyé válnak a bőrrel!

catrice_glitter_storm_3.jpg

A "Dazzle Metal"szemhéjpaletta "Dazzle on the Dance-Floor" verziója, 10 rendkívül pigmentált árnyalatot tartalmaz. A mattól az intenzív csillogásig, mindent megtalálunk.

catrice_glitter_storm_2.jpg

Végül a chrome fényű szemhéjtusok, lélegzetelállító megjelenést biztosítanak. Igazi metál ragyogás.

catrice_glitter_storm_5.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6814372491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...