Bioderma védelem!

fullbeauty

Sokan azt gondoljuk, hogy a napvédelem, csak a testünkre vonatkozik. Pedig, napközben, munkába menet, vagy séta közben,  az arcunk erős UV sugárzásnak van kitéve. Ezért praktikus nyáron  használni a Bioderma Photoderm Max Aquafluid  Pocket SPF 50+ termékét, ami még a táskánkban is elfér, és maximális védelmet nyújt bőrünknek.

bioderma-model_detail-647x395_1.jpg

Mit is tud ez a csodás fényvédő?

A Photoderm MAX Aquafluide Pocket SPF 50+ egy egyedi technológiai eredmény, amely az extrém folyékonyságot kombinálja matt hatással és nagyon magas fényvédelemmel. Az UVA/UVB bőrgyógyászati szűrők különleges kombinációja és a Cellular Bioprotection® szabadalom optimális védelmet nyújt az UV sugarak káros hatásai ellen és valódi belső biológiai védelmet biztosít. A Cellular Bioprotection® szabadalom aktiválja a bőr természetes védekezőrendszerét, megvédi a sejteket és megelőzi a bőr korai öregedését. Három púder szinergikus kombinációját tartalmazza, amely a mattító, száraz hatást biztosítja. Ultrakönnyű textúrájának köszönhetően könnyű a felvitele, praktikus kiszerelése miatt könnyen hordozható, és egy kézzel nyitható.  Magas vízállóság jellemzi (80 percig vízálló), használata szabadtéri aktivitások során javasolt. Nagyon magas, mindennapos fényvédelmet nyújt; ideális minden bőrtípusra, még kombinált és zsíros bőrre is.Szeplősöknek különösen ajánlott! Igazi "must have " termék a nyárra! 

bioderma-photoderm-spf50-pocket.jpg4080.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1913952634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...