Alapozás felsőfokon, akár problémás bőrre is!

fullbeauty

Az Image Skincare Beauty Flawless Foundation Tofee színű alapozóját használom már hetek óta, amit a Royal Clinics-től kaptam tesztelésre. Az Image termékek fantasztikus minőségét nem kell bizonygatnom, de az alapozójukkal most ismerkedtem meg, és természetesen a make up vonaljukban sem csalódtam.  Egy minden nap használható alapozó, mely gyógyít és fed hibátlan bőrképet biztosít. Pont azt nyújta, ami minden nő álma nyáron is!  Azt már mondanom sem kell, hogy parabénmentes

6 féle árnyalatban kapható, tehát mindenki megtalálja a bőréhez leginkább illőt: Porcelain, Natura,l Beige, Suede Tofee, Mocha

ibeauty_lineup2.jpg

 

Valamennyi bőrtípusra ajánlom. Előnye még, hogy tökéletes a pigmentáció esetén kipirosodott vagy rozáceás bőrre, az aknéra és aknés hegre, továbbá az  esztétikai injekciókat követően véraláfutásra lézer, vagy a műtéti beavatkozások után is.

 

ibeauty_i_conceal.jpg

A terméknek, hogy tökéletetesn fed, több jótékony hatása is van: egy ragyogó könnyű vízálló alapozó mely gyógyít és fed az egészséges hibátlan bőrképért. Ez a minden nap használható alapozó CPN rendszerrel hat: CORRECTION - KORRIGÁLÁS elfedi a bőrproblémákat a tökéletes árnyalatokkal. PREVENTION - MEGELŐZÉS napi fényvédelmet biztosít gyógyít és késlelteti az öregedést. NUTRITION - TÁPLÁLÁS oxigénnel és tápláló növényi hatóanyagokkal lát el. Hat árnyalatban van a Fitzpatrick -skála szerint.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4212694671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...