A Chloé-nak új arca van!

fullbeauty

2017. május 22, Párizs – a Chloé ikonikus illatának 10. évfordulóján a Coty örömmel mutatja be az amerikai színésznőt, Haley Bennett-et, mint az új reklámkampánya arcát. Haley csatlakozik a szabadszellemű Chloé lányokhoz, akik már mind képviselték ezt a meghatározó illatot: a színésznőktől - Dree Hemingway, Clémence Poesyés Chloe Sevigny - a modellekig - Anja Rubik - csak hogy néhányat említsünk közülük.Haley Hollywood-i debütálása után - Hugh Grant és Drew Barrymore mellett a Zene és szöveg című filmben -, aszínésznő több nagyobb filmben is megjelent olyan neves színészek oldalán, mint Denzel Washington, Emily Blunt,Warren Beatty és Chris Pratt. Hollywood egyik legkeresettebb fiatal színésznőjévé vált, jelenleg is több filmbenszerepel: mint például A hét mesterlövész (2016), vagy A lány a vonaton (2016), valamint a nemsokára megjelenő: Thank You for Your Service (2017). Természetes szépsége és a képernyőn való hirtelen, meglepő megjelenése miatt lett Haley Bennett a tökéletes választás, hogy képviselje a divatház értékeit és megtestesítse a modern Chloé lányokgondtalan életszemléletét.

“Évek óta nagy rajongója vagyok Chloé-nak, ezért egy hatalmas megtiszteltetés és kiváltság, hogy engemválasztottak az új kampány arcának. Chloé a nőiességet és a szabadságot sugározza. Büszke vagyok, hogy képviselhetem a márkát, ami mindig is ünnepelte az erős nőket.” - nyilatkozta Bennett.Simona Cattaneo, a Coty Luxury Marketingvezetője szerint: “Haley Bennett-et választani az ikonikus illatunk újkampányarcaként könnyű döntés volt. Könnyed stílusával és kisugárzásával tökéletesen megtestesíti ahamisítatlan Chloé lányt: egy erős, nőies, magabiztos nőt, aki a vágyai szerint él és mindig hű önmagához.

 

chloe_uj_arc.png

“Haley Bennett kézenfekvő választás volt a kampányhoz. Természetes nőiessége ötvözi a bájt és az akaraterőt.Tudja, merre tart és csatlakozik a gondtalan és magabiztos Chloé lányok köréhez, akik mernek önmaguk lenni.” mondta a Chloe elnöke.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5012587315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...