Krómhatású manikűr by IsaDora

fullbeauty

Idén jelentős helyet foglal el a körömtrendek között a króm körömdíszítés, ami ráadásul 3 egyszerű lépésben már meg is valósítható. Fémes csillogás, ragyogó tükörfény, futurisztikus manikűr lesz az eredmény...

iza_kep.png

Az IsaDora Chrome Nails kollekcióban minden megtalálható, hogy Te is a szupertrendnek megfelelelő manikűrt elkészítsd! Kell hozzá egy Wonder Nail körömlakk, egy Chrome Nail Powder: egy újgenerációs pigmentpor, mely tükörfényes hatást kölcsönöz a körmöknek. Továbbá a Chrome Nails Fixing Top Coat: amely  egy különleges vízbázisú oldószermentes fedőlakk.

iza_nail.jpg

Fontos: A Chrome Nail pigment port és a Chrome Nails FixingTop Coat fedőlakk együtt legyen használva, hiszen így lesz tartós a króm hatás...A Top Coat használata nélkül, a pigmentpor könnyen lejön. Erre figyeljetek oda!

 

És jöjjenek az árak:

Wonder Nail: 3300.-

Chrome Powder: 3700.-

Fixing Top Coat: 4100.-

 

A kollekciót keressétek a Douglas Parfümériákban!

 

iza_14.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4412484021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...