Új MAC üzlet nyílik...

fullbeauty

A M∙A∙C Cosmetics 2017. május 5-én reggel 10 órakor nyitja meg ötödik magyarországi üzletét a Mammut bevásárlóközpontban. A nyitás napján ajándék bestseller Retro Matte Lipstick rúzs vár az első 200 vásárlóra, a regisztráltvevők számára pedig ajándék termékmintával* készül a M∙A∙C csapata.

Az új, 42 négyzetméteres sminküzlet Buda pörgős központjában helyezkedik el, ahol az eddigi helyszínektől megszokott profizmus ésvevőorientáltság várja a vásárlókat. Az üzletben 1700 termék között megtalálható a márka folyamatosan frissülő teljes termékcsaládja,kiegészülve az állandóan változó trendekkel és kollaborációkkal.

A színek legfőbb szakértőjeként elhíresült márka négy makeup standdal és a rövidebb sorban állás érdekében két kasszával is várja avásárlókat. A szépülni és tanulni vágyó vendégek öt különböző sminkszolgáltatás közül választhatnak, amelyek teljes összegükben levásárolhatóak a boltban. Szabad artist függvényében hétfőtől-csütörtökig két díjmentes szolgáltatás is elérhető lesz. A teljes ikonikus M∙A∙C élményt négy különböző nyelven – magyarul, angolul, olaszul és szlovákul – is igénybe lehet venni.

* Ajándék termékminta a készlet erejéig!

mammut_mac.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4312464405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...