Kompromisszumok nélkül...

fullbeauty

max_factor_modell.jpg

Egészen mostanáig ahhoz, hogy a matt ajakrúzs ne szárítsa ajkainkat, gyakran másik két terméket is be kellett vetnünk a puha, hidratált, ép ajkak érdekében: ajakradírt és balzsamot. Tehát kompromisszumot kellett kötnünk.  A Max Factor Velvet Matte ajakrúzsával ez az eredmény elérhető kompromisszumok nélkül. “A tökéletes matt ajkak elérése érdekében mindig az ajkak előkészítésével és alapozásával kezdek, de ez időigényes folyamat. Mostantól a nők már otthon is, egyetlen rúzs segítségével varázsolhatnak trendi ajkakat.” – nyilatkozta Szűcs Adrienn, a Max Factor magyarországi sminkmestere.

max_factor_velvet.jpg

Hogy lehetséges ez? A Max Factor Velvet Matte ajakrúzs kollekció formulája a hagyományos matt rúzsokétől eltérően lett kialakítva, nem növelték meg a termék púdertartalmát. Ugyanazt a hidratáló formulát használják, mint a nagy népszerűségnek örvendő Colour Elixir kollekcióban, azonban a finomra őrölt természetes mica (természetes ásványi anyag) részecskék szabálytalan szerkezetük miatt elnyelik a fényt, így matt végeredményt biztosítanak. A Max Factor Velvet Matte ajakrúzs kollekcióban három új árnyalat közül választhatunk, egy nude, egy vörös és egy pinkes színből.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4612252220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...