Legyen az új év csillogó!

fullbeauty

Bocsássatok meg nekem, de ha Szilveszter közeleg csak csillogó szépségápolási kencéket tudok ajánlani! Remélem sokan vagytok így ezzel...

 

szilvester_2.jpg

 

Lehet, hogy a lelkem mélyén, már ragyogónak képzelem a következő évet. Reméljük így lesz!!!

 

happy_new_year_2017.jpg

De nézzük a kedveceimet. Abban egyet értünk remélem, hogy a jólápoltság és az igazi szépség a fogaknál kezdődik. A Lush fogtablettáit természetesen nem csak a szilveszteri buli előtt ajánlom, de ha igazán azt akarod, hogy csillogjanak a fogaid, akkor ezt hasznád! Ha a Bling fogtablettát használod, magabiztosan fogsz mosolyogni! Ehető arany csillámmal bevont, káprázatos tabletták! Papayakivonat a csillogásért, brazil narancsolaj az életerőért, guaranamagpor az energiáért. Már azelőtt tündökölni fogsz, hogy végigparádéznál a városon az új mosolyoddal! Én imádom!

bling_pack_web.png

A hajunk se árt, ha fantasztikusan csillog, hiszen mikor ha nem szilveszter éjszakán?! Fontos, hogy minőségi terméket válasszunk, mert a rosszul választott hajspray a frizurát is tönkre teheti...Az én kedvencem a Tigi Fudge glittieres hajspray-je. Vagy ha arany árnyalatra vágyom az aranypigmentes Tigi Bed Head Blow Out hajkiegyenesítőt választom!

tigi_fudge.jpg

tigi-bed-head-blow-out-100-ml.jpg

 

 

 

És végezetül a börünk sem árt ha csillog, a csodás mélyen dekoltált szexi ruhákban. A legújabb kedvenc glitteres testápolóm a Dalton Glitter Body Lotion! Diszkréten csillog, hagyja érvényesülni ruhánkat. Kelemes illatú, tápláló testápoló. Remélem tudtam segíteni Nektek, kedvenc termékeimmel! Még van idő beszerzni őket! Sok sikert Nektek, és csodás készülődést!

dalton-universal-care-produkte-body-care-glitter-body-lotion.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9812080169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...