Nyereményjáték a csillogó bőrért!

fullbeauty

Kedves Full Beauty Olvasóim! Elérkeztünk az utolsó nyereményjátékunkhoz, mivel pár nap és itt a Karácsony! Úgy gondolom, hogy fontos a körmünk szépsége, a tökéletes haj és smink, de a bőrünknek is ragyognia kell az ünnepek alatt. Pár hete ismerkedtem meg egy fantasztikus márkával, a Daltonnal, aminek már számos termékét rendszeresen használom, mert fantasztikusak. Előző posztomban sok hasznos információt olvashattatok a termékekről, és azt is tudjátok biztosan, hogy a tengerek és az óceánok "gyémántjai" a termékeik. És lassan el is érkezünk a lényeghez...

dalton_luxus.jpg 

A Dalton márka termékei között van természetesen testápoló is, ami fatasztikus állagú, illatú, csak természetes összetevőkből áll, és ami a lényeg: gyönyörűen csillog is! Az "óceán gyémánja" nevet kapta, ami glitteresen a bőrünkön csillan vissza. Az ünnepi ruháinkhoz pont illik!

dalton_2_1.jpg

Ha kellően felcsigáztalak Titeket, akkor azzal a jó hírrel szolgálhatok, hogy a Central Beauty Shop 3 csodásan csillogó Glitter Body Lotion-t ajánlott fell játékra! A Ti dolgotok csak annyi,1. hogy lájkoljátok az oldalukat:https://www.facebook.com/centralbeautyshopbudapest/?fref=ts, 2.és ezt a posztott osszátok meg jó sok ismerősötökkel, barátotokkal! Csodás adventi vasárnapot és játékot kívánunk! Hajráááá!

A termék ára : 6200.-/ 200ml



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6312055939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...