Bőröd szépsége a tengerben rejlik...

fullbeauty

dalton_2.jpg

Nagy örömmel adok hírt arról Nektek, hogy egy új brand érkezett Magyarországra, ami nem más, mint a DALTON MARINE COSMETICS. A márka  már 40 éves tapasztalattal rendelkezik a tengeri kozmetikumok terén, és  mottójuk nem más, mint: “Bőre szépsége a tengerben rejlik”, ami annyit jelent, hogy a tradiciót ötvözik a tapasztalatokkal és a legújabb kutatási eredményekkel, mindezt a természet hatékonyságával koronázva meg.

 

dalton_3.jpg

Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen a  legendák szerint Aphrodite, a szépség Istennője is a tenger habjaiban született,  ezért szépségét is a tengernek köszönheti.Tehát nem csoda, ha szépségápolási termékeket is a tengervíz megihlethet. Kozmetikumaiknak egyedi összetevője a Celumer Marine kivonat.

 dalton_6.jpg

A fiatalság forrásává válhatnak ezek a termékek, melyekben hat összetevő lép kölcsönhatásba: a tengervíz, az osztriga, a kagyló, az alga, a plankton, és a kaviár. A Dalton tengeri kozmetikumokat a saját fejlesztésű Celumer Marine Extract kulönbözteti meg más tengeri kozmetikumoktól. A 21. századi gyártástehnológia, a tudomány friss eredményeinek felhasználása nagy hatékonyságú termékek fejlesztését tette lehetővé. Amit elvárunk egy prémium márkától azt a Dalton tudja. Használata mellett egyenletes, egészséges, bársonyos tapintatú, jól hidratált, feszesebb lesz a bőr. A ráncok és a bőrhibák láthatóan halványodnak.

A DALTON Marine kozmetikumokkal a szépség a tengerben tükröződik. Célzottan kínálnak kozmetikumokat bőrproblémákra, teljes körű választékot találhatunk azonnali szépség effekt termékekből, továbbá az anti-aging termékeik is minden bőrtípushoz igazodnak. Professzionális partnereik a szépség központok, kozmetikusok, wellness hotelek, melyekben megtalálhatja speciálisan kifejlesztett exkluzív kezeléseket.

A garantált német minőségű exklúzív kozmetikumot a világ 40 országában kozmetikusok ezrei és a vásárlók milliói megelégedetten használják.

Az új márka a Dalton széleskörű termékválasztékot kínál. Jelenleg a bőrproblémák szerinti kezelési ajánlatok 15 termékvonalban jelennek meg. :

S.E.A. (Anti- Aging, őssejt aktiváror)

Hyaluronic Urea (mély hidratáló hatással)

Phyto Olio Di Oliva ( vegetarianus vonal, oliva olajjal)

Derma Balance (hiper érzékeny bőrre)

Dermanorm (zsíros, pattanásos bőrre)

Difficile Pour Couperose (kipirosodásra hajlamos bőrre és értágulatra)

Jordan Sea Salt (száraz, berepedezett bőrre)

Natural Correcteur (vitaminokban gazdag vonal)

Q10 (energiahiányos, fáradt bőrre)

Oyster (tág porusú, kobinált bőrtipus)

Face and Body Care (különleges termékek, melyek azonnal látható hatást biztosítanak)

Cleansing&Tonic( mindeféle bőrtipusra arctisztító tej, tonic, radír és fluid)

Regenerant (Pre anti- aging krém, fiatal felnőttek részére)

Deep Sea (bőrápolás kifejezetten, férfiaknak)

Mielőtt bármilyen arckezelést választanál, ajánlott computeres bőrdiagnosztika készítése egy ami azért nagyon fontos, mivel nem könnyű ránézésre megtalálni a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumot, vagy kezelést, ami bőrünknek megfelelő lesz!

Sok terméküket és kezelésüket kipróbáltam már, és csak pozitívan tudok nyilatkozni erről a fantasztikus termékcsaládról. Hamarosan részletesen is beszámolok a tapasztalaimról. Addig is, ha kíváncsiak vagytok a termékekre a kezelésekre és a computeres bőrdiagnosztikára Budapest belvárosában a Petőfi Sándor u. 3 sz. alatti CentralDerma Central Beauty Shop üzletükben mindent megtudhattok.

CentralDerma/ a kezelések színhelye

Budapest, Petőfi Sándor u 3, fsz 6

Tel: 06/70 421 7313

E-mail: centralderma.hu@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/DALTONMARINECOSMETICShun/info?tab=page_info

CentralDerma Central Beauty Shop/ ahol a termékeket megvásárolhatod

FB: https://www.facebook.com/centralbeautyshopbudapest/?fref=ts

Budapest, Petőfi Sándor u 3.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9212049151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...